miercuri, iulie 09, 2008

dosar de cadre

so.. de o saptamana si oleaca ne-au venit in ajutor 2 patratele si o fustita. adica trei colegi, ce nu pricepeti? irina, sorin si tudor. in ordine absolut alfabetica, verificata pe degete.

azi o sa vorbesc doar despre unul si anume tudor. de ce? pentru ca e un provocator de razmelite, un hotoman si jumatate si un haios - plus ca face parte din partea cealalta a speciei. sorin e eminenta cenusie. adica e mai discret. :D da pica si el in labutele mele.

sa revenim.in urma unor provocari directe, s-a decis sa ne luptam in informatii. cum toata lumea stie ca numele meu de cod este "SRI-ul in actiune", am pornit val vartej in alcatuirea dosarului de cadre.google search nu m-a dezamagit nici de data asta. :D:D:D:D

ia priviti aici.

Dovada nr.1 - maestrul se pricepe la cuvinte. v-am spus eu ca este un hotoman. m-a pus sa-l verific la niste texte sub pretextul ca eu sunt un geniu, iar el un umil supus al zeitei.

Dovada nr. 2 - lenea cat casa. seamana cu mine.

Dovada nr.3 - blog personal. astept concurenta sa se miste.

bineinteles ca exista si multe alte infos. acestea se vor sintetiza intr-un dosar special, evident. cu foarte multe interpretari psihologice. :))) alina style, evident.

8 comentarii:

Anonim spunea...

lasa prostiile si zi de fustita :D

dracsor spunea...

:)) nu zic nimic. cv-ul si recomandarile inainte.

valheru spunea...

, oki verzi, urs

Anonim spunea...

adica : 1.78, brunet, oki verzi, urs :D

dracsor spunea...

unde verzi, mistere? nu am trecut eu pe langa un macho man cu ochi verzi si nu l-am vazut. asemenea minune nu scapa de vigilenta mea. zi datele reale si mai negociem.

Anonim spunea...

verzui?

dracsor spunea...

nu negocia cu mine in materie de culoarea ochilor. totul pana la ochii verzi.

Anonim spunea...

hai sa lasam :P sunt verzi si cu asta basta