joi, august 23, 2007

dom`le, ma pricep la mailuri

In acest post, va veti delecta cu niste mailuri date de mine. Cui? nu conteste. Dar eu le-am creat.

P.S. Nu radeti prea tare. ;;)

Mail nr. 1

Dragi colegi,
chiar daca acest mail este dedicat mai ales grupului meu favorit de fumatori cu care am petrecut atatea momente placute la o barfa de calitate, cei care nu fumeaza nu trebuie sa se simta neglijati.
Cum ieri a fost asa o furtuna impresionanta, absolut magnifica, trebuia sa exista si o parte mai putin placuta. Toate canile si canutele lasate in baie, locul de adunare a multora dintre noi, s-au bucurat si ele de o priveliste incredibila, dar au platit scump. Astfel au pierit in confruntare 90% din canile de protocol.
De aceea, pentru a ne feri de asfel de pierderi dureroase, va rog sa nu mai lasati prada naturii imprevizibile niste bunuri atat de dragi noua. Si mai ales folositoare.

Va multumesc,


Mail nr. 2

Dragi si iubiti colegi,
cu deosebita durere in suflet, va anunt oficial ca , prin pile si interventii, s-a reusit scoaterea din firma voastra spaga, mita si comploturile. Ne luam adio de la epoca de glorie in care puteam sa mituim coordonatoarea de carduri, in care o mica atentie insemna o plimbare pana la Multiplex.
De luni incolo aceste carduri vor trece in administrarea mult prea corectei Andreea.
Cum viata inseamna evolutie, sunt sigura ca Andreea va invata cat de mult farmec exista intr-un baton de snickers daruit de un coleg cu intentii excelente si dincolo de orice suspiciune.


Mail nr. 3

Draga domnule Marc,

departamentul de Content, adica persoana mea micuta si delicata si Alina T, o doamna inconfundabila, avem un mare necaz. Mai avem putin si aruncam compurile pe geam. Cum in munca noastra este absolut necesar sa lucram cu o viteza apropiata supersonicelor, depunem pe masa domniei voastre o cerere: VREM COMPURI. Preferabil noi, cu 1GB ram , HDD de la 160 in sus. Bineinteles ca domnia ta poate exagera cu updatarile cat doreste de la aceste cifre in sus.

Serios vorbind... deja nu mai facem fata. Psihic. Volumul de munca este foarte mare si totul trebuie facut extrem de rapid. Ori compurile acestea, cu o varsta venerabila, ar trebui, sincer, casate sau depuse cu veneratie intr-un muzeu. Desi, daca stau sa ma gandesc bine, actualul comp al Andreei ne ia cu brio.

Va foarte multumim si asteptam un raspuns din cel mai pozitiv cu putinta.


PS. Te rugam sa observi ca nu am mentionat tastaturi, monitoare de design-eri si maushi. Suntem extrem de modeste.

Cu multumiri


Va rog sa luati notite si sa puneti in practica. :)))

Niciun comentariu: