marți, februarie 27, 2007

blog obligat fortat

ce sa va fac... exista persoane care cica sunt fun blogu meu... domo arigato, da de ce??? uneori sunt funnt, recunosc. dar sunt si o tipa extrem de culta, desteapta... mai ales desteapta... acu pe bune. chiar sunt. nu va luati dupa faptul ca am o mutra de copil dus cu pluta, cam aiurit si zapacit, o fata nevinovata si plina de inocenta. va dau un pont: cu cat fatza e mai nevinovata, cu atat mai adanci sunt apele.
asa ca azi am sa va povestesc unele aventuri la mare neagra patimite sambata.
am pornit dis-de-dimineatza vesela si plina de energie catre instititutul francez. hm.. am ajuns inghetata bocna. gresisem la calculul gradelor din termomentru. imi intrase frigul asa de tare in oase, incat uitasem sa dardai. mi-am luat un munte de carti si reviste, ca sa ma culturalizez. normal... sacosa luata de acasa era mult prea mica.
la institutul m-am intalnit cu rox, care mi-a dat ghiocei si viorele de ziua dragobetelor, motiv pentru care m-am emotionat profund. primesc flori destul de rar, asa ca nu prea stiu cum sa reactionez.
apoi.. am mers agale catre sala dalles, unde am constatat ca e de bine. avansam pe scara calitatii. am pupat-o pe alinutz bulinutz si i-am urat succese, apoi am bocit dupa niste bluze, sarafane, fustite, rokitze. dar nu prea tare. urmatoarea oprire a fost la ceinarie. unde am barfiiiiit pan la loc comanda. nice, cald, ceai bun bun bun... eh.. o placere.
si abia apoi a inceput dezmatul: BRIDGET JONES` DIARY. la mine acasa evident. am facut floricele la cuptorul cu microunde, am pus ditamai pilota pe covor, perne... ziceai sa suntem sultane in harem. asteptam servitorii sa ne aduca inca o afinata... :))
ce mai incolo si incoace.. super misto.. am ras de ne-am prapadit, ne-am bagat capu in perna in momentele jenante... a fost superb. va recomand din cand in cand astfel de zile... e demential. chiar daca esti un pic narod si tremuri de frig juma de zi prin bucuresti.

Niciun comentariu: