marți, octombrie 16, 2007

cine ma invita in Noua Zeelanda?

impresionant.. asa as dori sa fie prezentata si Romania pe site-urile de profil.

Savurati.

6 comentarii:

angellowings spunea...

Hmmm sa inteleg ca te-a cam lasat muta ..? Frumos tare prezentat ..e ..? Daca ar fi Romania prezentata pe un site de profil ...un lucru e cert undeva in josul pagini ar scrie .."Aceste imagini sunt cu titlul de prezentare. Realitatea din teren e alta. Nu vrem sa va descurzajam dar nici sa va faceti iluzii" ..:)

dracsor spunea...

ei, lasa ca te prind eu odata de urechi si de bag cu nasu in niste munti romanesti.. sa vedem ce mai comentezi. om fi noi stricatori, dar nici asa.

angellowings spunea...

draguta.. io nu zic ca la noi nu e misto ..poate la fel de misto ca in noua zeelanda ..:D dar in orice broshura nu va fi trecut si romanashul sau tziganushul ..responsabil ..cu verificarea bagajelor si buzunarelor...sau ospataritza care iti va tranti mancarea in poale asta inainte de a achita nota si de a da bacsishul ..:) si daca vrei mai enumar .. ca sa nu mai vorbim de minunatul nostru transport in comun care arata mai rau decat cel din afganistan ... dar totul vine la pachet ..la niste preturi mai mult decat europene ..:) deh ospitalitatea romaneasca este nepretuita ..si se plateste scum .:)

dracsor spunea...

oh, come on.. si in restul lumii e numai lapte si miere... asemenea probleme exista absolut peste tot. daca nu-s tigani, sunt altii care se numesc altfel. pfff... ma enerveaza chestia asta: in strainatate este cel mai bine, la noi e jalnic. aiurea.
si o rugaminte personala. nu-mi mai spune draguto, ca ma scoate din minti.

purliv spunea...

of, fir-ar ei sa fie de munti.
ca unora le ofera satisfactie iar altora numai neplaceri. la naiba cu ei.

purliv spunea...

aaa, si uitasem... (ca m-am amestecat si eu aiurea intr-o discutie) in NZ nu e misto, la noi nu e misto, dar sunt sigur ca la un moment dat vei gasi ospataritza intergalactica care te va multumi d.p.d.v. al serviciilor. si imi pare rau pentru ospitalitatea romaneasca pentru care si tu a trebuit sa platesti. scum.