vineri, octombrie 05, 2007

creatie proprie si personala

azi e vineri si m-am sculat cu chef. chef de viata. am primit ordin sa creez unele si altele pentru ceva si iata ce a iesit.

"Restaurantul Heritage este unul din acele locuri care te indeamna sa meditezi asupra frumusetii vietii si in care mancarea este un moment de reflectare a unei picaturi din existenta unui loc magic. Cel mai elegant si stilat restaurant din sud-estul Europei a transfigurat parfumul epocilor trecute intr-o lacrima de chihlimbar aurie ce te impresoara cu delicatete si te face sa uiti de tine insuti. O atmosfera incarcata de frumusete si candoare, armonie si pasiune.

Magia ce traieste in acel loc trebuia sa se regaseasca si in mediul online, caci avem mare nevoie de ea. Dar cum sa transpui ceva atat de pur si unic intr-un design care sa te atinga in suflet? Este o provocare si o responsabilitate imensa. Cu toate acestea Kondiment a indraznit.

Delicatetea formelor este evidenta. Layout-ul contine trei parti distincte, dar care impreuna reusesc o armonie vizuala perfecta. Trecutul istoric al casei care a apartinut familiei Tatarescu este cuprins in formele alese pentru fundal: pagini de hartie ingalbenita de vreme, delicata, eleganta, in care te astepti sa vezi sigiliul familiei.

Sigla restaurantului denota unicitatea acestuia in aceasta parte a Europei, dar si legatura puternica ce exista cu trecutul istoric. Eleganta este completata prin fonturile serife, zvelte si vibrand de viata, si fonturile aldine, marete si durabile. Echipa a ales sa ne impresoare in tonuri tomnatice, mergand cu indrazneala de la maro-roscat pana la maro auriu. Frunzele delicate, aurii ne amintesc de decoratiunile caselor dintr-o epoca demult apusa si subliniaza inca o data unicitatea si exclusivismul acestui loc.

Nimic nu este lasat la o parte. Elementele de old style se impletesc cu poze vibrante, cu o cromatica vie. O calatorie in trecutul unei familii si a casei si in viitorul acestora ne este oferita printr-o galerie foto de exceptie. Restaurantul se infatiseaza privirilor in toata splendoarea sa. Scrisul caligrafic de pe peretii din Camera Fondatorilor, pianul, curtea cu trepte, plina de flori si de viata, totul este unic.

Restaurantul Heritage este trecut, prezent si viitor. Totul accentueaza ceea ce este de fapt Heritage-ul: o mostenire din trecut adusa la cel mai inalt nivel al elegantei si rafinamentului."

nu-mi pasa daca nu va place. nici macar nu stiu daca va fi aprobat. dar, dupa o saptamana groaznica, merit si eu niste laude.

6 comentarii:

purliv spunea...

Foarte tare paragraful 4,
mai ales substitutia fonturilor aldine corpurilor de litera bolduite. Iar indrazneala tonurilor de maro... cred ca il va da gata be beneficiar. (Prietenii stiu de ce).
Anyway, poate pe viitor cuplul Butunoiu-Despoiu poate nu ma vai reprezenta un numitor comun :D

dracsor spunea...

well.. eu am scris in functie de jaloane, indicatii, informatii. cat despre cuplu.. ma depaseste si nu ma intereseaza. hmmm... detii multe infos.

purliv spunea...

nu... detin putine dar intense. (traite personal :))

dracsor spunea...

oh!... imi pare rau.. :) bine ca a trecut...

purliv spunea...

ca tot vorbeam de trecut... a trecut articolul?

dracsor spunea...

a trecut.. :d cu urale din partea unui anume art director. adik am cam dat peste nas unora si altora. me very proud, din punctul asta de vedere.
multumesc pentru interes. :)