marți, noiembrie 07, 2006

minte de barbat

asa nu se poate, pe cuvantul meu! dupa cum stiti de ceva vreme sunt intr-o continua curatenie. din wk care a trecut incoace, sunt pe linia dreapta. drept urmare mi-am adus fratele in bucuresti sa ajute la smotru.
ieri i-am dat ordine cu precizia unei mitraliere. a avut trei lucruri de facut:
1. sa plateasca netu - achitat cu brio
2. sa frece canapelele pana iese tot praful din ele - exceptional
3. sa termine baia de curatat - aici avem de comentat
pe la vreo 10 ajung si eu acasa. da, seara..normal..doar sunt singura si disponibila. 2 ceasuri la mac cu o colega este exact ce-mi trebuie dupa serv.
sa revin. deschid usa si intru. moment in care ma sufoc instant. mama care faci copii!!! mirosea a mancare gatita de te trasnea. a usturoi mai ales. nu ca as avea ceva cu usturoiul, dimpotriva. dar totusi...vorbim de o garsoniera, nu de o bucatarie - adica o camera intr-un spatiu mai mare. prima rafala a pornit fara sa ma gandesc: "Deschide fereastra ca mori aici!"
avansez in camera si admir canapelele care straluceau. bv bv bv, alteta!!! fabuloasa treaba, pe bune si fara gluma!
evident navalesc in baie...si ma desumflu imediat. lenea din el a vorbit pana la urma. nu a terminat. ok..o fi fost si el obosit. no problem si azi o zi. moment in care simt ca ma infurii instant. pe gresia murdara de diverse chestii era aruncata hartia igienica. ceea ce m-a enervat si mai tare a fost faptul ca fix langa ea se afla placajul de lemn pe care se pot pune toate lucrurile mai mult sau mai putin delicate din baie. a urmat o scurta disputa legata de aceast lucru. s-a concluzionat ca el e barbat si ca nu stie sa gandeasca pragmatic.a aterizat direct la chiosc dupa o noua hartie igienica.
inainte sa plece a varsat sarea...iar cand s-a intors iar ne-am marait reciproc. mi-a aratat manichiura realizata in urma frecarii faiantei. am facut ochii mici si m-am repezit in ceafa lui. "De ce nu ai folosit manusile???". urmatoarea runda a fost la spalarea cazii cu detartrant. s-a inceput de la domestosul nu detartrant, a continuat cu de ce sa-mi pun manusile cand frec cada si s-a sfarsit cu un furios "misca si pune-ti manusile!", moment in care, satisfacut ca iar m-a enervat, a executat ordinul.
nu pricep si pace...cum poate fi asa de lipsit de pragmatism??? recunosc ca si eu am doua maini stangi, dar parca sunt mai evoluata aici.

Niciun comentariu: