marți, septembrie 04, 2007

un nou mail... plin de .. dracsori pusi pe trasnai

Echipa cea mai haioasa, plina de viata si pusa pe shotii din dep. de content apeleaza din nou la farmecele sale. Asa cum se vede in mailul de mai jos exista o oferta de masaj. Cum colegii nostri din toate departamentele se plang de ceva vreme de diverse dureri de spate, ne-am gandit ca un zambet strengar si niste fluturari de gene vor duce macar la o demonstratie cu firma de mai jos, daca nu cu un contract permanent.

Draga Lucian, stiind cat de multe probleme ai cu durerile de spate, ne-am gandit ca niste maini magice iti vor ridica moralul si vom avea un sef mult mai fericit. Te vei concentra mai bine si vei aprecia si mai mult zambetele de pe fetele noastre. Care zambete? Acelea pe care le vom avea cand vom iesi de la masaj, evident.

Draga Aurel, sunt sigura ca tu, ca un director executiv care se apleaca cu intelegere asupra oamenilor din Kondiment si ii vrea extrem de fericiti, vei poposi cu multa incantare asupra acestui mail care promite atat de multe lucruri mici, dar esentiale pentru optimizarea productivitatii muncii.

Cu multe fluturari de gene,

Dep de Content

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ha! Ha! Ha!
Ai revenit in forta dupa multe luni .
Sa o tii tot asa, te rugam!
Masaj? hmmm...

dracsor spunea...

10q 10q.. ;;) o sa incerc sa nu dezamagesc